Julian Mares : În rezumat, despre hotărârea Consiliului Local al orașului Fierbinți-Târg de a desființa 7 posturi ocupate din organigrama Primăriei

0
173
 1. secretarul general al Primăriei a informat consilierii că hotărârea este NELEGALĂ.
 2. societatea de avocatură contractată de orașul Fierbinți-Târg, care răspunde, culmea!, în fața Consiliului Local, a informat că hotărârea este NELEGALĂ.
 3. administratorul public a informat consilierii locali că hotărârea este NELEGALĂ.
 4. Prefectura Ialomița a exercitat controlul de legalitate asupra hotărârii și a declarat-o ca fiind NELEGALĂ.
  Cu toate acestea, Consiliul Local persistă în voința sa suverană și refuză până în ultimul ceas să revoce hotărârea. Nu e de mirare de la o majoritate de consilieri care, anterior, a vrut să aducă un amendament la o lege (!) adoptată de Parlamentul României și care nu face diferența între „a aproba” și „a abroga” un act normativ.
  Când e vorba de interesele lor și ale prietenilor, consilierii în cauză fac bravadă cu grija pentru legalitatea proiectelor Primăriei. Dar numai atunci. Ei, cei mai aprigi apărători ai bugetului local și dușmanii declarați ai „viniticilor”. :)))
  O vorbă de duh din popor zice că, atunci când 4 inși își spun că ești beat, te duci și te culci. Nu te dai în stambă pe principiul „mușchii mei minte nu are”.
  Ne revedem în instanță!

Lasă un răspuns